“Tek Derdimiz Türkiye’nin İyi Olması”

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sevin Çağlayan, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. Fethiye'nin gelişmesi, esnafın, çiftçinin ve üreticinin geçim sıkıntısı olmadan hayatını sürdürmesi...

“Tek Derdimiz Türkiye’nin İyi Olması”

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sevin Çağlayan, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. Fethiye'nin gelişmesi, esnafın, çiftçinin ve üreticinin geçim sıkıntısı olmadan hayatını sürdürmesi için çalışacaklarını belirten Çağlayan, "Tek derdimiz Türkiye’nin iyi olması" dedi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sevin Çağlayan, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ilçesini ziyaret etti. İlçeyi karış karış dolaşan Çağlayan, ziyaretlerine Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından başladı. Oda Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret eden Çağlayan Fethiye esnafları hakkında bilgi aldı. Esnaf odası ziyaretinin ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret eden Çağlayan ticaret odasının çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek; “Fethiye ve ülke turizmimiz için önemli bir yatırım sizin odanız bünyesinde başladı ve sürüyor. Babadağ’a yapılacak Teleferik ile bölge ekonomisine büyük katkı sağlanacağını düşünüyorum” dedi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Çağlayan ziyaretlerine Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan’ı Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu’yu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu. Fethiye Tanıtım Vakfı FETAV Başkanı Dilek Dinçer, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Şaban Taşar ve Fethiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Bölük’ü de ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sevin Çağlayan Fethiye ziyaretini iftar yemeği ile tamamladı. Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla oruç açan Çağlayan’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile birlikte bir süre vatandaşlarla sohbet eden Çağlayan; “Ülkem uçurumun kenarında, köprüden önceki son çıkış. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni korumak, parlamenter laik sistemin devamını sağlamak için görev almak istiyoruz. Ben; kadın cinayetlerini önlemek, kız çocuklarının çocuk yaşta evlenmesini önlemek, Muğla’mı en iyi büyükşehir yapmak için bu ülkede TBMM çatısı altında Muğla’mı temsilen milletvekili olmak istiyorum. Bizim derdimiz önce Fethiye sonra Muğla ve nihayetinde Türkiye’nin iyi olması” dedi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.