TEK BAŞINA EŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Yatağan’da Cumhuriyet Mahallesinde Açık Pazaryeri girişinde faaliyet gösteren Ensar Kuru Yemiş adlı işletmenin sahibi Halil Sülük, Muharrem ayı dolaysıyla tek başına düzenlediği aşure etkiliği ile 2 kazan aşureyi halka dağıttı.Merkez...

TEK BAŞINA EŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Yatağan’da Cumhuriyet Mahallesinde Açık Pazaryeri girişinde faaliyet gösteren Ensar Kuru Yemiş adlı işletmenin sahibi Halil Sülük, Muharrem ayı dolaysıyla tek başına düzenlediği aşure etkiliği ile 2 kazan aşureyi halka dağıttı.

Merkez Aşağı Cami İmamı Cemil Çamcı tarafından okunan dua ile başlayan etkinliğe, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Esnaf Odası başkanı Mustafa Kuzu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte aşçı başı Müzffer Çin tarafından hazırlanan 3 bin kişilik 2 kazan aşure konuklara ve Çarşamba Pazarına gelen halka dağıtıldı. Halil Sülük; “Allah’ıma çok şükür Yatağan’da kazanıyorum elimden geldiğince hayır yapıyorum. Muharrem ayı dolaysıyla bu etkinliği geleneksel olarak her yıl düzenliyorum. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.