Tefeci çetesi çökertildi

Polis’in, Milas ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda tefecilik yaparak haksız kazan elde eden çetenin 7 üyesi kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi.Milas ilçesinde tefecilik iddiası ile gözaltına alınan şüphelilerin...

Tefeci çetesi çökertildi

Polis’in, Milas ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda tefecilik yaparak haksız kazan elde eden çetenin 7 üyesi kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi.

Milas ilçesinde tefecilik iddiası ile gözaltına alınan şüphelilerin Muğla Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları tamamlanarak adli makamlara sevk edildiler.

Milas ilçesinde ekonomik yönden darboğaza giren kişileri çek, senet, tapu ve hisse senedi karşılığı nakit para verdikleri ileri sürülen ve A.S. isimli Milas’ın zengin işadamının çete liderliğini yaptığı ileri sürülen şüpheliler Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Şüphelilerin, nakit sıkıntısı çeken vatandaşları çek ve senet imzalattıkları, borçlarını ödemeyen kişileri ise borç batağına sürükleyerek üzerlerine kayıtlı tapu ve hisse senedi ve bono gibi kıymetli evrakları üzerlerine yaptıkları belirlendi. Gelen şikayetleri değerlendiren polis, üç gün önce düzenlediği operasyonda A.S., F.K., A.K, O.Y., C.K., D.C.D ve Y.P. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada, çok sayıda senet, çek, dekont, tapu ve hisse senedi ele geçirdi. Milas adliyesine sevk edilen şüpheliler, suç işlemek amacı ile örgüt kurmak, tefecilik, tehdit, yağma, konut dokunulmazlığı ihlali ve nitelikli dolandırıcılık suçları nedeniyle savcılığa sevk edildiler.

Bu haber toplam 318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.