Taşlı Mahallesi su taşkını yaşamayacak

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Taşlı Mahallesine yapılan su tahliye kanalı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada,...

Taşlı Mahallesi su taşkını yaşamayacak

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Taşlı Mahallesine yapılan su tahliye kanalı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Kırsal Mahallelerimize başlattığımız hizmet hamlesine tüm hızıyla devam ediyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet götürüyor. Kış mevsimi ve yağışlar başlamadan kırsaldaki mahallelerimizin su tahliye kanallarını da tamamlıyoruz. Bu amaçla Taşlı mahallesinde problemli noktalara büz yerleştirerek su tahliye kanalları yaptık. Büzler sayesinde hem aşırı yağışlarda yolların zarar görmesinin önüne geçeceğiz, hem de bu yolumuz araç trafiğine daha güvenli hale getirmiş olacağız. Ayrıca buradaki yolun bakım ve onarımını da tamamladık. Böylelikle aşırı su taşkınlarında mahalle içi yollarında olumsuz etkilenmesinin önüne geçmiş olduk. Ayrıca Karacaören mahallesindeki meydanda da düzenlemeler yaptık. Meydanda bulunan moloz ve toprak yığınları alınarak çevre düzenlemesi yapıldı. Alan bu şekliyle genişlerken, vatandaşlarımız için de daha kullanışlı hale geldi. Hizmetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.