Talih Kuşu Seydikemer’den uçacak

Milli Piyango’nun 28 Şubat 2015’te gerçekleştireceği çekiliş Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer’de gerçekleştirilecek.Her ayın 9,19 ve 29’unda gerçekleşen Milli Piyango çekilişleri gelen talepler doğrultusunda zaman...

Talih Kuşu Seydikemer’den uçacak

Milli Piyango’nun 28 Şubat 2015’te gerçekleştireceği çekiliş Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer’de gerçekleştirilecek.

Her ayın 9,19 ve 29’unda gerçekleşen Milli Piyango çekilişleri gelen talepler doğrultusunda zaman zaman piyango idaresi tarafından Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerine taşınarak yapılıyor. Özellikle il ya da ya ilçelerini tanıtmak isteyen ve milli piyango idaresinin şartnamelerini getiren belediyeler, çekilişe ev sahipliği yapıyor.

Yeni ilçe Seydikemer’de rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra kültürel hizmetleriyle de dikkat çeken Seydikemer Belediyesi, Başkan Yakup Otgöz’ün girişimleri ile milli piyangonun 28 Şubat çekilişine ev sahipliği yapacak.

Menekşe Mahallesinde ilk kez halkın hizmetine açılacak olan Seydikemer Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak çekilişte Seydikemerliler’i muhteşem bir konser bekliyor.  Türk Halk Müziği Sanatçısı İlkim İlk, Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Berna Başel ile hareketli türküleriyle TV ekranlarından da tanıdığımız Ankaralı Ayşe lakaplı Ayşe Dinçer, katılımcıları coşturacak. 2 Milyonluk büyük ikramiyenin Seydikemer’de belirleneceği çekilişte programa katılan vatandaşlara da ücretsiz kupon dağıtılacak ve 5 kişi LCD TV kazanacak. Serap Ülkü’nün sunuculuğunu üstleneceği programda salonun dolma ihtimalini de hesaba katan Seydikemer Belediyesi, salon dışına 2 adet dev ekran yerleştiriyor.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.