Taekwondo İl Temsilciliğinde Uğur Göktaş Dönemi

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisiği’nde görev değişikliği yapıldı.Yaklaşık 17 yıl Muğla İl Temsilciliği görevini yürütmekte olan Emine İpek'ten sonra yerine Teknoloji ve Kültür Fen Lisesi Müdür Yardımcısı...

Taekwondo İl Temsilciliğinde Uğur Göktaş Dönemi

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisiği’nde görev değişikliği yapıldı.

Yaklaşık 17 yıl Muğla İl Temsilciliği görevini yürütmekte olan Emine İpek'ten sonra yerine Teknoloji ve Kültür Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Uğur Göktaş atandı.

Muğla'lı ve Muğla'nın ilk Taekwondocularından olan Uğur Göktaş; Grup EFRASYAP müzik grubu kurucusu, Teknoloji Kültür Okullarında Fen Lisesi Müdür Yardımcısı ve görsel sanatlar öğretmeni, Muğla Olimpik Spor Kulübü, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Taekwondo antrenörlükleri ile tanınmaktadır.

Atama yazısını spor şube müdürü Mutlu Uzun'dan teslim alan Uğur Göktaş, Taekwondo Federasyon başkanı Doç.Dr. Metin Şahin ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz'a teşekkürlerini bildirdi.

Uğur Göktaş daha sonra AltınkalpRestorant'ta ilçe Taekwondoantrenörlerinin de katılımıyla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonunda mücadele eden yiğit Mehmetçiklere güç kuvvet ve şehitlere rahmet dilekleriyle başlayan Uğur Göktaş:

"Muğla Taekwondosunun dünü bugünü ve geleceğine köprü olmak istiyoruz, bütün ilçelerimizle birlikte beraberlik içerisinde hareket ederek, önce ilimizi sonra; Balkan, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat arenalarında ülkemizi, en iyi şekilde temsil edip şanlı bayrağımızı göndere çektirerek istiklal marşımızı okutacak sporcuların Muğla'dan yetişmesi en büyük hayalimizdir” dedi.

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.