Sürücü araçta sıkıştı

Muğla’da direksiyon hakimiyetini kaybeden aracın betan bariyere çarpması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan sürücü ve arkadaşı, güçlükle çıkarıldı.Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Gökova’nın Kızılyaka...

Sürücü araçta sıkıştı

Muğla’da direksiyon hakimiyetini kaybeden aracın betan bariyere çarpması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan sürücü ve arkadaşı, güçlükle çıkarıldı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Gökova’nın Kızılyaka mevkii çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mustafa Değer’in (30) yönetimindeki 07 CJL 09 plakalı otomobil, Fethiye istikametinden Muğla yönüne seyrederken, kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyere çarptı. Araç hurdaya dönerken sürücü Değer ile arkadaşı Hakan Bolel (30)içeride sıkıştı. Hurdaya dönen araçtaki 2 kişi, sağlık ekipleri ve vatandaşların çabaları sonucu güçlükle çıkarıldı.

Ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Değer ve Bolel’in ameliyata alındığı ve hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.