Stressiz yaşamın yöntemleri anlatıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organizasyonu ve ev sahipliğinde düzenlenen Stressiz Yaşama Sanatı Semineri, MUTSO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren MUTSO Kadın Girişimciler...

Stressiz yaşamın yöntemleri anlatıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organizasyonu ve ev sahipliğinde düzenlenen Stressiz Yaşama Sanatı Semineri, MUTSO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren MUTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KAGİK) Başkanı Sultan Yılmaz, “Kadın Girişimciler İcra Kurulu olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almamız gerekliliği bilinciyle bu sunumu sizlerle paylaşmamız gerektiğini düşündük. Bireylerin olayları anlamlandırışları, değerlendirişi ve yönlendirişi stresi azaltma veya çoğaltmada temel faktör olabilir. İki insan aynı koşullar altında bile birbirlerinden çok farklı tepkiler gösterebilir. Biri kaygılı ve gerilimli iken, diğeri soğukkanlı sakin olabilir. Her birimizin kişilik yapıları stresle baş etme yolları farklıdır. Stresle baş etmenin yollarını öğrenmek için sözü konunun uzmanına bırakıyor hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yeditepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi Psikolog Mertan Yılmaz tarafından verilen ‘Stressiz Yaşama Sanatı’ isimli seminere yaklaşık 200 konuk katıldı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.