Muğla'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi

Muğla'da düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu'nun startını Muğla Valisi İdris Akbıyık verdi. Etkinliğe katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Muğla'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi

Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi.

Muğla’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilciliği, Muğla Yeşilay Spor Kulübü ve Yeşilay Şubesi işbirliği ile yapılan etkinlik için protokol üyeleri ve vatandaşlar saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.

Bisiklet turu öncesinde konuşma yapan Muğla Valisi İdris Akbıyık etkinliğe katılanlara teşekkür ederek bisiklet turunun startını verdi.

Etkinliğe Vali Akbıyık’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Murat Kahraman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, İl Sağlık Müdürü Ali Burak Mülayim, Yeşilay Muğla Şubesi Başkan Yardımcısı Sebahattin Çevikbaş, Yeşilay Muğla Spor Kulübü Başkanı Ebru Uyan, Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert ve vatandaşlar katıldı.

Bisiklet turu, Muğla Valiliği önünden başlayıp Ortaköy Mahalle kahvesi önünde sona erdi.

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.