Spor yatırımları değerlendirildi

Muğla Valisi Amir Çiçek ile göreve yeni başlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz basın mensuplarıyla bir araya gelirken, Muğla’da bitirilen ve devam eden spor yatırımları ele alınarak değerlendirildi.Uluslararası...

Spor yatırımları değerlendirildi

Muğla Valisi Amir Çiçek ile göreve yeni başlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz basın mensuplarıyla bir araya gelirken, Muğla’da bitirilen ve devam eden spor yatırımları ele alınarak değerlendirildi.

Uluslararası Gençlik Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’da yaşayan yerli ve yabancı tüm gençlerin spor yapabilmeleri için tüm ilçelerde futbol sahalarının, kapalı spor salonlarının ve gençlik merkezlerinin bir kısmının tamamladığını, bazı ilçelerde ise çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Önlerinde parasal anlamda hiçbir engel olmadığını ifade eden Vali Çiçek; “Sadece yer ve planlama konularında sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları da belediye ve diğer kuruluşlarla gerekirse de bakanlıklarla da görüşerek çözmeye çalışıyoruz. Hedefimiz Muğla’da hangi yaşta olursa olsun uluslar arası alanlarda bizlere madalya getiren, göğsümüzü kabartan, bayrağımızı dalgalandıran gençler yetiştirmek” dedi.

Muğla’ya yabancı olmadığını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ise; Muğla’nın mevcut olan potansiyel durumunu biz kavramı çerçevesinde almış olduğumuz bayrağı daha iyi bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Spor’u hayatımızın ortak paydası yaparak tabana yaymak istiyoruz” şekline konuştu.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.