VALİ TAVLI'DAN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak trafik güvenliğine dikkat çekmek ve bayram tatilinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun’...

VALİ TAVLI'DAN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM
Muğla Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak trafik güvenliğine dikkat çekmek ve bayram tatilinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ kampanyası kapsamında Marmaris Çetibeli yol kontrol noktasında denetimlerde bulundu.
Trafikte durdurulan araçlarda bulunan sürücülere ve beraberindeki yolculara emniyet kemeri kullanımının öneminden bahseden Vali Orhan Tavlı, vatandaşların Ramazan Bayramlarını tebrik ederek üzerinde “Bayramınız Kemerli Olsun” yazılı çeşitli hediyeler takdim etti.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Bayramınız Kemerli Olsun” uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı süresince il genelinde denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceği belirtildi.
Denetimlerinde Vali Orhan Tavlı’ya, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.