OTGÖZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yakup Otgöz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.Seydikemer’de...

OTGÖZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yakup Otgöz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Seydikemer’de 2014 yılından bu yana Belediye Başkanlığı yapan Yakup Otgöz, 9 yıldır sürdürdüğü Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinden Muğla Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı istifa etti.
AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunmasının ardından Otgöz, Belediye Hizmet Binası önünde Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Otgöz, konuşmasına Türkiye’yi yasa boğan deprem ve sel felaketinde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başladı.
Otgöz; “6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olan deprem afetinde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı kardeşlerimize de Allah acil şifalar diliyorum. Maalesef deprem acısı yüreğimizdeki tazeliğini korurken; depremden büyük yara alan Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya illerimizde sel felaketi de yaşandı. Devlet Millet el ele vererek hem deprem hem de sel felaketinin üzerinden birlik ve beraberlik içinde kalkacağız. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin. Henüz yeni bir ilçe olan Seydikemer’e hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bu hizmetlerin çok daha fazlasını Muğla’mız için yapacağız. Şöyle 9 yıl öncesine dönüp baktığımızda ilçemiz için hayal olan birçok yatırımın, projenin bugün gerçekleştiğini görüyoruz. Kimseyi incitmemeye, kırmamaya özen göstererek, gönül kazanarak sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevim boyunca seçim çalışmalarında verdiğim sözleri çalışma arkadaşlarımızla gerçekleştirmeye çalıştık. Seydikemer’i Muğla’nın parlayan yıldızı haline getirdik. ilçemiz de yaptığımız hizmetlerin çok daha fazlasını Muğla’mız için yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.