Sıla’dan muhteşem konser

Önceki gün Bodrum ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Sıla, kapalı gişe yaptı. Hayranlarına unutulmaz bir gece sunan Sıla bir kez daha Bodrum'da konser vereceğini açıkladı.Harbiye konserlerinde beş gün üst üste sahne alarak...

Sıla’dan muhteşem konser

Önceki gün Bodrum ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Sıla, kapalı gişe yaptı. Hayranlarına unutulmaz bir gece sunan Sıla bir kez daha Bodrum'da konser vereceğini açıkladı.

Harbiye konserlerinde beş gün üst üste sahne alarak İstanbul seyircisine unutulmaz anlar yaşatan Sıla, Ege Turnesi ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. İstanbul, Altınoluk, Ayvalık ve Çeşme'den sonra Bodrum biletleri de günler öncesinden tükenen Sıla'nın Bodrum konserinde son günlere kalan hayranları bilet bulamadı. Ege Turnesi kapsamında Bodrum'da sahne alan Sıla, Antik Tiyatro'yu hıncahınç dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir konser verdi.

İstanbul'daki Harbiye konserinde sahnede ilk kez birlikte seslendirdikleri yeni şarkıları "Muhbir" ile büyük beğeni toplayan Sıla ve Mabel Matiz, Bodrum sahnesinde de bir araya geldi. Bodrum seyircisi için yeniden sahnede bir araya gelen ikili, Antik Tiyatro'yu dolduran kalabalığın büyük coşku ve alkışları eşliğinde yeni şarkılarını seslendirdi. Bodrum Antik Tiyatro'nun muhteşem ambiyansı eşliğinde yaklaşık 3 saat sahnede kalan Sıla, kendisini dinlemeye gelenlere yine muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Bodrum konserine yoğun talep olan Sıla'dan bilet bulmayan hayranlarına müjde gecikmedi. Sıla, 1 Eylül Cuma akşamı 'Heybeden Şarkılar' konseriyle yeniden Bodrumlu hayranlarıyla bir araya gelecek.(İHA)

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.