Şiddetli yağış kazaya neden oldu

Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmurun nedeniyle meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.Bodrum’da aniden bastıran yağmur nedeniyle meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre 48 KV 262 plakalı...

Şiddetli yağış kazaya neden oldu

Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmurun nedeniyle meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

Bodrum’da aniden bastıran yağmur nedeniyle meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre 48 KV 262 plakalı kamyonu kullanan Mehmet Ali Kayır aniden bastıran yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bodrum istikametinden Turgut reis istikametine giden 48 VZ 818 plakalı araca çarpan kamyon araç içerisinde bulunan Abide Yücel ve Ceren Yücel yaralandı. Daha sonra 48 TN 780 plakalı araca çarpan Kamyon otomobilde bulunan Nurten Yamakoğlu, Umut Can Yamakoğu’da hafif şekilde yaralandı. Araçlara çarptıktan sonra elektrik direğine deviren kamyon duvara çarparak dura bildi. Kıbrısşehitleri caddesinde meydana gelen kaza sonrası Nurten Yamakoğlu, Umut Can Yamakoğu, Abide Yücel, Ceren Yücek ve kamyon şoförü Mehmet Ali Kayır ambulanslar ile Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Kamyonun çarptığı 2 araç kullanılamaz hale gelirken cadde ise savaş alanına döndü.

Kamyon şoförüne saldırdılar

Bodrum’da meydana gelen kazanın ardından yaralıların yakınları olay yerine gelerek hafif yaralanan kamyon şoförüne saldırdı. Yaralıların yakınlar kamyon şoförünün alkollü olduğunu idea ederek Kayır’a tartaklamaya başladı. Bir yandan yaralılar sedyeler ile ambulanslara taşınırken bir yandan ise yaralıların yakınları kamyon şoförünü dövmeye başladı. Kazayı gören vatandaşlar ise kamyonun süratli olduğunu ifade ederek “yerler kaygan yağmurun aniden bastırması ve kamyonun hızlı gelmesi ile bir anda karşı şeride gecen kamyon 2 araca çarparak dura bildi. Zaten yağmur nedeniyle göz gözü görmüyor. Buda kazaya sebebiyet verdi”şeklinde konuştu.

5 kişinin yaralandığı kaza sonrası yaklaşık 1 saat boyunca anayol trafiğe kapandı. Uzun kuyruklar oluşan yolda, araçlar başka yönlerden yollarına devam etti. Hastanede tedavi altına altına alınan yaralıları durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Trafiği kontrol altına almaya çalışan polisler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.