Si - Ser Muğla Şubesi açıldı

Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezlerinin 67’ci şubesi muğlada açıldı.Muğla Orhaniye mahallesinde Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz Eskişehir Osman gazi Üniversitesi KBB ABD Prof. Dr. Celal Cingi,...

Si - Ser Muğla Şubesi açıldı

Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezlerinin 67’ci şubesi muğlada açıldı.

3Z5A1657

Muğla Orhaniye mahallesinde Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz Eskişehir Osman gazi Üniversitesi KBB ABD Prof. Dr. Celal Cingi, Türkiye koordinatörü Fırat Ulubaş ve bölge müd. Fırat polat katıldı. Açılışta konuşan Si-Ser İşitme Cihazları bölge müdürü Fırat Polat: “Si-Ser İşitme Cihazları 1996 yılında kurulan Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezleri, duyma ve anlama sorunu yaşayan bireylerin sosyal yaşamda en iyi şekilde iletişim kurabilmeleri için, teknolojiyi, bilimi ve insani anlayış olanaklarını kullanarak en iyi hizmeti vermeyi prensip edinen bir şirkettir. Si-Ser, işitme kaybı olan bireylerin cihaz uyarlamasının en iyi şekilde yapılması için, eğitimli uzman odyometrist ve odyologlar çalıştırmaktadır. İşitme cihazlarının uzun yıllar performanslı çalışması için firmamız, bünyesindeki teknik servis kadrosuyla arızalanan cihazları en kısa sürede tamir edip teslim etmektedir. Si-Ser, bireylerin cihazlarını doğru kullanabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır” dedi. Polat: “Si-Ser, elektronik cihazların tek başına yeterli olmadığının bilincindedir. İşin yarısı, elektronik alet olan işitme cihazı ise diğer yarısı da doğru uyarlama ve düzgün hizmettir.

On ülkede hizmet veren Si-Ser, 70’i aşkın şubesiyle ülkemizin en büyük işitme merkezleri zinciridir. Üstün hizmet anlayışını yurt dışına da yaymaya çalışan Si-Ser; Azerbaycan, Irak, Libya, Pakistan, Kosova, Gürcistan, Bulgaristan, Kıbrıs ve Bosna Hersek’te şubeler açarak işitme sorunu yaşayanların dünyasını seslerle süslemektedir. 23 yıldır ücretsiz işitme testi yaptıklarını söyledi.

Çözüm ortağımız olan Ear-Teknik, earnet markasıyla bize her yönden güç vererek kalitemizin ve hizmet seviyemizin artmasına katkıda bulunmaktadır” diye belirtti.

Sinan BOYACI

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.