Seydikemer’de yollar yeniden açılıyor

Seydikemer Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin rakımlı yaylalarda devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında Kıncılar, Örtülü, Gerişburnu Yaylalarında 20 yıl önce açılan yollar yeniden işleniyor.Her gün 3 ayrı ekiple...

Seydikemer’de yollar yeniden açılıyor

Seydikemer Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin rakımlı yaylalarda devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında Kıncılar, Örtülü, Gerişburnu Yaylalarında 20 yıl önce açılan yollar yeniden işleniyor.

Her gün 3 ayrı ekiple ilçenin değişik coğrafyalarında yol yapım ve onarım çalışması yapmayı sürdüren Seydikemer Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte özellikle dağlık alanlarda yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Yolların şarampol, büz ve stabilize gibi eksiklerini gideren Seydikemer Belediyesinin bu çalışmaları ise vatandaşlarca memnuniyetle karşılanıyor. Daha önce evlerine araçları ile gelmekte zorluk çektiklerini ifade eden Y. Örtülü sakinlerinden Ali Ünsal isimli vatandaş Başkan Yakup Otgöz’e yol çalışmaları için teşekkür etti. Yollarının 1993 yılında açıldığına vurgu yapan İdris Özcan ve Recep Özcan adlı vatandaşlar da; “93 yılında yol açıldıktan sonra birkaç kez greyder geldi, o da son güz aylarında geldi. Bu güne kadar çakıllama da yapılmadı. Yapılan çakıllama çalışmaları sebebiyle başta Başkan Yakup Otgöz olmak üzere kamyon şoföründen, operatörüne kadar herekse teşekkür ederiz” dediler.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.