Seydikemer’de toplu açılış

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçeye son bir yılda kazandırılan bazı hizmetlerle ilgili Vali Amir Çiçek ve Milletvekili Hasan Özyer’in katılımıyla Toplu Açılış Töreni düzenlendiSeyidkemer Belediyesi özellikle son bir...

Seydikemer’de toplu açılış

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçeye son bir yılda kazandırılan bazı hizmetlerle ilgili Vali Amir Çiçek ve Milletvekili Hasan Özyer’in katılımıyla Toplu Açılış Töreni düzenlendi

Seyidkemer Belediyesi özellikle son bir yılda yaptığı hizmetlerin toplu açılışı gerçekleştirildi. Şehit Gürcan Akan İlkokulu bahçesinde gerçekleşen programa Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, İl Garnizon Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken başta olmak üzere il ve ilçe protokolünden çok sayıda davetli katılırken; açılışta AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İlçe Başkanı Salih Gümüş ve ilçe teşkilatının değişik kademelerinde görevli partililer de yer aldı.

Törende, Atatürk Caddesi, Ş. Savcı M. Selim Kiraz Caddesi ve bağlantı yolları, 19 yeni park, Ören ve Demirler Halı Sahaları ile 6 adet iş makinesi-14 adet kamyon ve kamyonetin hizmet vermeye başlaması gibi başlıkların ön planda tutuldu. Programda kısa bir açılış konuşması yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçenin kuruluşunda yaşanan ulaşım sorunlarına dikkat çekerek, “Çiçeği burnunda ilçemiz Seydikemeri alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla modern kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyişinin, toplu açılış törenimize hepiniz hoş geldiniz. Seydikemer Muğla’nın en büyük ilçesi. 2028 kilometrekare  yüz ölçüme, 61bin 19 nüfusa sahip. Son sayımlara göre 2015 sayımlarına göre 2 bin 248 nüfusumuz artı. “dedi.

Özyer: Otgöz, Seydikemer için şans

Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise  konuşmasında Seydikemer’imn gelişme potansiyeli en yüksek ilçe olduğunun altını çizerek; “Seydikemerliler’i hep tebrik ettim, teşekkür ettim. Gerçekten bir Yakup Başkanımızı belediye başkanı seçmekle büyük bir şans elde ettiler. Sorumluluk bilinci yüksek, çalışkan samimi bir belediye başkanına sahip. Ayrıca bütün Seydikemerli hemşerilerimi kutluyorum; daha yeni göreve gelmesine rağmen bir çok projeler hayata geçiriliyor. Ama bunda sonra ilerleyen zamanlarda Seydikemer’i tanıyamacaksınız. Her anlamda gelişmiş bir ilçe olacak. Tabi bizler de her zaman destekçisi olacağız, her zaman başkanımın yanındayız ondan hiç endişeniz olmasın” diye konuştu.

Çiçek: Seydikemer, diğer ilçeleri geçecek

Törende bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çiçek  de şunları söyledi:  “Seydikemer ilçemiz her ne kadar yeni olsa da çok kısa zamanda yıllarını vermiş ilçeleri geçecek en kısa zamanda. Bunu nerden diyorsunuz? Buraya daha 1 yıl önce geldiğimde belediye başkanımın duyduğu o sıkıntıyı veya sizlerin duyduğu o sıkıntıyı ben de vali olarak çektim. Baktım belediye başkanı değil sadece yanında çalışan ekibi, yani belediye meclis üyeleri, bürokratları ve hatta seçmeni ve muhtarlarımız hep birlikte Seydikemeri iyi bir hale getirme gayretini heyecanını bizzat tespit eden birisiyim. Ve Seydikemer’i Seki’den hatta sahil kısmından her tarafa gezerek vatandaşı dinleyerek ve bizzat belediye başkanımız kaymakamımız diğer bürokratlarla İlçeyi adım adım gezdik. Ve şunu gördük; Seydikemer elbetteki yeni kurulan bir ilçe ama bu ilçeyi de en iyi şekilde kalkınmış refah seviyesi yükselmiş bütün imkanları burada değerlendirebilen bir ilçe halinde gayretli çalışmaları hep birlikte yapalım dedik. “dedi.

Konuşmaların ardından hizmetlerin toplu açılış kurdelası protokol tarafından kesildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.