Seydikemer’de kar mesaisi bitmiyor

Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler, Yayla Patlangıç Mahallesi ile Ceylan ve Bayır Mahallelerinin muhtelif mevkilerinde kar temizleme çalışması yaptı.Önceki gün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı gece saatlerinde...

Seydikemer’de kar mesaisi bitmiyor

Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler, Yayla Patlangıç Mahallesi ile Ceylan ve Bayır Mahallelerinin muhtelif mevkilerinde kar temizleme çalışması yaptı.

Önceki gün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı gece saatlerinde şiddetini arttırırken; Fethiye- Antalya Karayolu’nun Karabel Mevkiinde ulaşımda zaman zaman aksaklıklar yaşandı. Karayolları ekiplerinin Karabel Geçidinde yoğun çalışma temposu ulaşımda büyük sorunları engellerken; Seydikemer Belediyesi de Karabel civarında kapanan mahalle yollarını ulaşıma açtı. Yayla Bayır olarak bilinen Bayır Mahallesine bağlı Belarası Mevkisinin yanı sıra Ceylan Mahallesinin Gacak Mevkiinde de kar küreme çalışması yapılarak yerleşim yerlerinin ana yolla bağlantısı sağlandı. Yine Karabel Mevkiine yakın mahallelerden olan Yayla Patlangıç’ta da yollardaki karları temizleyen Seydikemer Belediyesi, olası kar yağışı ve diğer durumlar için yayla bölgelerinde bir ekibini hazırda bekletiyor.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.