Seydikemer Z Kütüphanesine kavuştu

Geçtiğimiz günlerde Z Kütüphanesinin yapımı için Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Maxımob Firması arasında sözleşme imzalanmıştı. Proje çalışması 40 gün içerinde teslim edildi.Seydikemer Şehit Gürcan...

Seydikemer Z Kütüphanesine kavuştu

Geçtiğimiz günlerde Z Kütüphanesinin yapımı için Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Maxımob Firması arasında sözleşme imzalanmıştı. Proje çalışması 40 gün içerinde teslim edildi.

Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu Z Kütüphanesi düzenlenentörenle açıldı. Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulunda yapımı tamamlanan Z Kütüphane İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Seydikemer Jandarma Komutanı J.Yzb. Mehmet Şenyiğit, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup otgöz, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Protokol Üyeleri, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile açıldı. 80 bin 300 TL maliyetle yapılan kütüphanede 1000 adet kitap, 9 adet internet erişimi bulunan bilgisayar bulunuyor.

“Bilgi gelecektir” diyen Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken; “ İlçemiz farkını bir kez daha gösterdi. Türkiye de sayılı bulunan Z kütüphanesini İlçemize 40 gün içerisinde kazandırdık. Öğrencilerimizin severek, keyifle okuyabilecekleri, araştırmalarını yapabilecekleri bir ortam olan Z kütüphanelerin de okuyan, araştıran, sorgulayan yetenekli bireyler yetişeceğini belirtti. ” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ferah San ise; Z Kütüphanesinin okul, öğrenci, öğretmen ve velilere olacak katkılarından, boş zamanları değerlendirmede en uygun ortam olacağından, okulun çehresini değiştireceğinden bahsederek yapımında emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra okul müdürü Mahmut Samurçöl, Z Kütüphane hakkında açılışa katılanlara bilgiler verdi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.