Seydikemer selle boğuştu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2 gündür devam eden yağış etkili olunca birçok yollar kapanma noktasına geldi evleri su bastı meyve bahçeleri zarar gördü.Seydikemer ilçesinde 2 gündür devam eden yağmurlar nedeniyle Akçay...

Seydikemer selle boğuştu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2 gündür devam eden yağış etkili olunca birçok yollar kapanma noktasına geldi evleri su bastı meyve bahçeleri zarar gördü.

Seydikemer ilçesinde 2 gündür devam eden yağmurlar nedeniyle Akçay Mahallesinde dereden taşan sular çevredeki zeytinlik alanlara ve yollara zarar verdi. Araçlarıyla yollarda mahsur kalan vatandaşlar sabah saatlerinde suyun taştığını ve zeytin bahçeleri ile yolların zarar gördüğünü ifade etti. Seydikemer belediyesi personeli iş makineleri ve kamyonetleri ile olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldıklarını dile getirdi.

Seki yol kavşağı Urluca köprüsünde de su taşkınları sürücüleri zor durumda kalırken Fethiye bölge trafik ve seki jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler sürücüleri kontrollü şekilde geçmelerini sağladı.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.