Seydikemer Belediyesi’nden eğitime destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine kırtasiye dağıtımında bulunurken; öğrenciler ise Otgöz’e ‘Başkan Amca teşekkür ederiz’ diyerek sevinçlerini...

Seydikemer Belediyesi’nden eğitime destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine kırtasiye dağıtımında bulunurken; öğrenciler ise Otgöz’e ‘Başkan Amca teşekkür ederiz’ diyerek sevinçlerini dile getirdi.

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl da ilçede eğitim gören 3 bin 900 ilkokul öğrencisine kırtasiye seti dağıtılıyor. 2’si büyük boy olmak üzere 4 defter, kalem, kuru kırmızı kalem, silgi, açacak gibi temel kırtasiye ürünlerinden oluşan paketlerin dağıtımına geçtiğimiz yıl TEOG Sınavlarında Türkiye rekortmeni çıkaran Gölbent’ten başlandı. Dağıtım merasimine Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Şube Müdürü Esma Çelik, Gölbent Mah. Muhtarı Hüseyin Sarar ile okul aile birliği üyeleri katıldı.

Programda öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün geçtiğimiz yıl dolduğu gibi bu yıl da Seydikemer’deki tüm ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi hediye ettiğini belirterek, yeni ders yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Programda öğrencileri selamlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise öğrenmeyi ve okumayı teşvik etmek istediklerini, Seydikemer’de okumuş büyük adam yetişmesini her şeyden çok istediğini kaydetti.

Kırtasiye desteği her yıl olacak

Okulu yaptıran hayırsever Ramazan Patat’ın kendisinin de öğretmeni olduğunu hatırlatan Başkan Yakup Otgöz, “Ben de 3 yıl öğretmenlik yaptım. Ama yolumuz siyasete döndü. Bakım bu okulu yaptıran Ramazan Patat Hocam benim aynı zamanda öğretmenimdi. Sizlerden ricam; okuyun ve Ramazan Hocam gibi memleketinize, köyünüze faydalı birer birey olun. Hepinize hayırlı başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum” dedi. Başkan Yakup Otgöz, kırtasiye yardımlarının bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini müjdelerken; Seydikemer Zabıta Ekipleri tarafından ilçedeki diğer okullara da kırtasiye dağıtımına başlandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.