Serkan Öçalmaz görevine başladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne İstanbul Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Öçalmaz atandı.1976 İstanbul doğumlu olan Serkan Öçalmaz Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu...

Serkan Öçalmaz görevine başladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne İstanbul Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Öçalmaz atandı.

1976 İstanbul doğumlu olan Serkan Öçalmaz Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu. Yüksek Lisansını da aynı Üniversitenin Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde tamamlayan Öçalmaz evli ve bir çocuk babası.

Dün görevine başlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Atama kararnamesini Muğla Valisi Amir Çiçek’e verdikten sonra İl Müdürlüğünde şube müdürleri ile bir araya geldi.

Geçmiş dönemde Muğla’da spor tesisleri anlamında güzel çalışmalar yapıldığını söyleyen Serkan Öçalmaz; “Sayın Valimiz ile görüştüm. Sayın Valimiz Gençlik ve Spor Hizmetleri çalılaşmalarına hakim ve büyük destek veriyor. Kendilerinin desteği başta olmak üzere tüm Muğlalı vatandaşlarımızla el birliği ile Türkiye’nin en güzel yörelerinden birisi olan ilimizde çok önemli işler başaracağımıza inanıyorum, Tesisleşme bazında çok önemli işlere imza atılmış. Şimdi ilçelerimizde ki eksikliklerimize bakacağız. Muğla’nın henüz tanışmadığı spor dalları ile ilgili çalışmalar yapacağız ve hepsinden öncesi sporu kentinden kırsalına Muğlamızın geniş coğrafyasına yaygınlaştıracağız. Hedefimiz Olimpiyatlarda Muğlalı sporcularımızın bayrağımızı dalgalandırdığını görmek olacak” dedi.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.