“Sendikamızı 1 Numara yapacağız”

9 Kasım Pazar günü yapılacak olan Muğla Eğitim Bir-Sen İl Başkanlığı seçimlerinde il başkan adayı olan Önder Uçrak, ilçeleri ziyaret ederek; yönetici, delege ve üyelerle görüş alışverişinde bulunuyor.Eğitim Bir-Sen...

“Sendikamızı 1 Numara yapacağız”

9 Kasım Pazar günü yapılacak olan Muğla Eğitim Bir-Sen İl Başkanlığı seçimlerinde il başkan adayı olan Önder Uçrak, ilçeleri ziyaret ederek; yönetici, delege ve üyelerle görüş alışverişinde bulunuyor.

Eğitim Bir-Sen Türkiye’de genel yetkili sendika olmasına rağmen Muğla’da yıllardır yetkili sendika olamadığını, başkan seçilirse bu duruma son vererek sendikalarını zirveye taşıyacaklarını belirten Önder Uçrak; daha önce sendika yönetim kurullarında ve Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu, bu tecrübeleri ile tabanın taleplerini birleştireceğini söyledi. Hicri yılbaşının kutlandığı bugünlerde ilde aşure tadında bir sendika seçimi olması ve Muğla’da yetkili sendika olamamanın oluşturduğu Muharrem hüznünün son bulması temennisiyle başkanlığa aday olduğunu belirtti. Sendikalarını lider yapmak için ilçeleri ziyaret ederek, yöneticiler, delegeler ve üyeler ile görüşmeler yaptı.

Önder Uçrak, tüm üyelerin katkısı ve istişare odaklı yapılacak çalışmalar ile sendikalarının sesini Muğla’da daha gür duyuracaklarını belirtti. Ekip çalışmaları yaparak sendikaya güç katacağını vurguladı. Tüm sendika yönetimleri, üyeleri ve bütün paydaşlar ile inovasyona dayalı, senkronize yönetim anlayışının Muğla Eğitim Bir-Sen’e kazandırılması için çalışacaklarını söyledi. Eğitim Bir-Sen kurumsal kimliğinin ilimizde daha da belirgin hale getirilerek, Muğla eğitim çalışanlarına ve eğitimine katkıda bulunmak için yola çıktıklarını vurgulayarak; başta Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Bodrum, Milas ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Tüm ilçe başkanları, delege ve üyelerin görüş ve düşüncelerinin alınarak; tabana önem veren, geniş katılımlı bir organizasyon ruhu ile ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.