Şehitlerden daha önemli ne işiniz vardı?

Marmaris’te duyarlı bir vatandaş tarafından gerçekleştirilen eylem toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Tolga Alçın adlı vatandaşın Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdiği tek kişilik...

Şehitlerden daha önemli ne işiniz vardı?

Marmaris’te duyarlı bir vatandaş tarafından gerçekleştirilen eylem toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Tolga Alçın adlı vatandaşın Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdiği tek kişilik eyleme sadece 2 Kırgız turist destek verdi.

Haber Merkezi

Vatanın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve millet için şehitlerimiz kanları, canlarını bu uğurda vatan toprağına verirken Marmaris’te yaşanan duyarsızlık “Yazıklar olsun” dedirtti.

Tolgan Alçın (45) adlı duyarlı vatandaş terör olaylarını protesto etmek için Atatürk Meydanı’ndan bir eylem gerçekleştirdi. Şehit askerler için eylem gerçekleştiren Tolga Alçın’ın bu protestosuna sadece tatil için Marmaris’e gelen 2 Kırgız turist destek verdi.

Marmaris'te turizmle uğraşan Tolga Alçın, Siirt'te PKK terör örgütünün askeri araca yaptığı bombalı saldırıda şehit olan 8 asker için önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Meydan'ında tek başına eylem yaparak terörü protesto etti.

Vücuduna sardığı Türk Bayrağı ile meydana gelen Alçın'a ilçede tatil yapan Kırgızistan uyruklu iki turistte destek verdi. Alçın, sosyal medya üzerinden çağrı yapmasına rağmen protesto eylemine kimsenin gelmediğini belirterek, "Her gün şehit haberlerine canımız ve kanımız dayanmıyor,yeter artık. Daha dün 4 şehidimizin kanı kurumadan bugün 8 askerimiz daha şehit düştü. Nereye gidecek bu işin sonu, akan kan durdurulması lazım. Terör örgütünün saldırılarını kınayan Kürt arkadaşlarım var. Onların bunları kimin yaptığının bilincinde. Ölen askerler benim ailemden çıkan can gibi geliyor" dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.