Şehitler anıldı

Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen hatim ve mevlidi şerif programına Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’in de katılı ile gerçekleştirildi.Muğla Öğretmen evinde düzenlenen etkinliğe Menteşe Kaymakamı...

Şehitler anıldı

Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen hatim ve mevlidi şerif programına Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’in de katılı ile gerçekleştirildi.

Muğla Öğretmen evinde düzenlenen etkinliğe Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi Aysun Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi emekli Albay Dilek Özfidan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, şehit aileleri, gaziler ve bazı subay ve polisler de katıldı.

Vali Çiçek burada yaptığı konuşmada; “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatanın varlık sebebidir. Bu toprak şehitlerimiz ve gazilerimizin kanıyla yoğrularak vatan toprağı olmuştur. Sizler de şehitlerimizin vatanımıza, devletimize, bizlere emanetisiniz. Bu emanetlere sahip çıkmak bizlerin en asli görevidir” dedi.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ise, terörde hayatını kaybeden polis ve askerlere Allah’tan rahmet dileyerek vatanı için uğrunda şehit olan polis ve askerlere din görevlileri tarafından 224 hatim okunduğunu belirtti.

Program, Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın yaptığı duanın ardından sona erdi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.