Şehit yakınlarına Vali Konağında iftar

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek , Vali Konağında Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda bir araya geldi.Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek’in ev sahipliği yaptığı iftara ; Garnizon ve İl Jandarma Komutanı...

Şehit yakınlarına Vali Konağında iftar

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek , Vali Konağında Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda bir araya geldi.

Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek’in ev sahipliği yaptığı iftara ; Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel ve eşi Ayşen Karayel Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Akkuş ve Eşi Müjgan Akkuş ile Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.

Devletin tüm kurumları ile şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayan Vali Çiçek “Şehitlerimizin uğruna canını verdiği değerlere; Vatanımıza, Milletimizin bölünmez bütünlüğüne, bayrağımızın gönderde özgürce dalgalanmasına, minarelerimizden ezanların okunmasına sahip çıkarak ve Şehit yakınlarımıza sahip çıkarak, onları ailemizin bir ferdi olarak görerek, dertleri ile dertlenerek onların sevinçleri ile sevinerek iyi günde ve kötü günde yanlarında olarak Şehitlerimizin emanetini en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz “ dedi.

Şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına pozitif ayrımcılık uygulandığını söyleyen Vali Çiçek; “Gittiğimiz yerlerde, ilçelerde öncelikle şehit yakınlarımız ve gazilerimizin kapısını çalıyor, halini hatırını soruyoruz. Onlara öncelik veriyoruz. Ayrıca belirtmeliyim ki bir şehit yakınımızı veya gazimizi gördüğümde, onunlar göz göze geldiğimde, sarıldığımda, konuştuğumda, mutlu oluyorum” diye konuştu

Vali Çiçek şunları ekledi:  “Vatanımıza, Bayrağımıza, dinimize, inancımıza ve birliğimize saldıran adı ne olursa olsun terör odaklarına karşı her zaman tek vücut olacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, çok çalışacağız. Bu vesile ile tekrar Allah Şehitlerimizin ruhunu şad etsin diyorum. Allah Şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin mekanları cennet olsun diyorum. Kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat diliyor hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

Vali Konağında ilk kez misafir edildiklerini belirten Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş; “Sayın Valim size ve misafirperverliği için eşinize çok teşekkür ediyorum  Vali Konağına ilk defa geldik derneğimiz adına çok teşekkür ederiz. Ayrıca Alay Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bize sürekli yardımcı oldukları için onlara da çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.