Şehit Mehmetçik Parkı açıldı

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın yerel seçimlerde göreve gelmesinin ardından talimat vererek restore edilen ve tamamen dış görünüşü değiştirilen Şehit Mehmetçik Parkı açıldı. Açılışa Dalaman Kaymakamı Yılmaz...

Şehit Mehmetçik Parkı açıldı

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın yerel seçimlerde göreve gelmesinin ardından talimat vererek restore edilen ve tamamen dış görünüşü değiştirilen Şehit Mehmetçik Parkı açıldı. Açılışa Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde Dalaman Belediyesi tarafından lokma döktürüldü ve gün boyu tüm içecekler vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Törende aynı zamanda yapılan ateş şovlar ve folklor gösterileri büyük ilgi gördü. Şehit Mehmetçik Parkı'nda yeni yapılan havuz, kış aylarında da hizmet vermeyi amaçlayan kapalı alan ve anfitiyatro vatandaşların beğenisine sunuldu. Açılışta konuşan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Sadece Dalaman'ın değil, tüm bölgenin en güzel parklarından biri oldu. Kısa sürede tamamladığımız parkımız halkımıza hizmet vermeye başladı. Kış aylarında da yaptığımız kapalı alanımızda halkımız buradan faydalanabilecek” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.