Şehidin ailesi Onur Konuğu oldu

Haber MerkeziKahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in ablası Fikriye Sekin ve Babası Mehmet Zeki Sekin onuruna Muğla İlinde yaşayan Elazığlılar tarafından yemek daveti verildi.Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla...

Şehidin ailesi Onur Konuğu oldu

Haber Merkezi

Kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in ablası Fikriye Sekin ve Babası Mehmet Zeki Sekin onuruna Muğla İlinde yaşayan Elazığlılar tarafından yemek daveti verildi.

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında hazırlanarak yürütülen “Bayrağımın Altında Ne Var?” isimli proje etkinlikleri kapsamında 2 Kasım 2018 günü düzenlenen muhteşem kapanış töreninin  onur konuğu olarak Kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in ablası Fikriye Sekin ve Babası Mehmet Zeki Sekin Muğla İline gelmişlerdi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevlisi polislerin yakından ilgilendiği şehit ailesi onuruna Muğla İlinde yaşayan Elazığlılar tarafından yemek daveti verildi. Düzenlenen yemeğe Şehit Aileleri ve Gazilere olan yakınlığı ile bilinen  Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Türkiye Harp Malülleri Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri de katıldılar.

Yemekte 25 Yıldır fotoğrfçılık ressamlık yapmakta olan Tolga İşdar tarafından yapmış olduğu Kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in karakalem portresi babası Mehmet Zeki Sekin 'e hediye edildi. Yemekte ayrıca Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş  tarafından şehidin ailesine çeşitli hatıralar takdim edildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.