Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili ilimizde alınacak tedbirlerin değerlendirildiği 2’inci toplantı...

Seçim Güvenliği  Toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili ilimizde alınacak tedbirlerin değerlendirildiği 2’inci toplantı yapıldı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Eryılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Ulaştırma Dairesi Başkanlığı temsilcileri, daire müdürleri, ADM Elektrik, Akmercan Doğalgaz ve Türk Telekom şirket yetkilileri katıldı.

Seçim öncesi, seçim sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirlerinin yanı sıra elektrik- enerji, iletişim, doğalgaz, sağlık, itfaiye, ulaştırma, gürültü ve çevre temizliği alanlarında seçim güvenliği ile bağlantılı olarak alınacak tedbirler değerlendirildi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.