Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediyesi işbirliğiyle ile Güllükte düzenlenen 5. Yıldırım Satranç Turnuvasında sporcular kıyasıya mücadele etti.Güllük Aile Çay Bahçesi’nde 5 dakika + 3 saniye...

Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediyesi işbirliğiyle ile Güllükte düzenlenen 5. Yıldırım Satranç Turnuvasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Güllük Aile Çay Bahçesi’nde 5 dakika + 3 saniye eklemeli tempo 7 tur İsviçre sistemi ile gerçekleşen turnuvanın hakemliğini Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar ve Atilla Gürman yaptı.

Milas Belediyesi Geleneksel 5. Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası 12 yaşta birinciliği Arda Uzgur, ikinciliği Efe Doruk Türkol, üçüncülüğü ise Toprak Can Mutlukan aldı; sporculara ödüllerini Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ve Meclis üyesi Aysun Karatoprak verdiler.

Genel kategoride ise birinciliği Mehmet Salih Kaya, ikinciliği, İbrahim Koray Atabey üçüncülüğü ise ali Ülgü aldı; sporculara ödülleri Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz tarafından verildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.