Şaşmaz, öğrencilerle buluştu

Dalaman Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Dalaman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın Tanışma Buluşması’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Dalaman Belediye Başkanı Muhammet...

Şaşmaz, öğrencilerle buluştu

Dalaman Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Dalaman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın Tanışma Buluşması’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan Muhammet Şaşmaz göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verirken, üniversite öğrencileri Başkan Muhammet Şaşmaz’a ulaşım ile ilgili yaşadıkları sıkıntılar, sosyal aktiviteler konusunda eksiklikleri boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanların az oluşunu ve Dalaman şehir merkezinde hayvan yetiştiriciliği olması nedeni ile ahırlardan kötü koku geldiğini bunun da sivrisinek sorununa yol açtığını söylediler.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Dalaman Meslek Yüksek Okulu yönetimi yerel yönetimler ile öğrencileri bir araya getirdi. Öğrencilerimiz ile gayet samimi bir ortamda sohbet ettik. Sordukları sorulara cevap vermeye çalıştık. Bu tür programların öğrencilerimiz açısından katkı sağlayacağını düşünüyorum. Burada öğrenim gören öğrenciler belki 2-3 sene sonra memleketlerine dönecekler. Ama burada yaşadıklarını ömür boyu unutamayacaklar. Dalaman sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın en güzel ilçelerinden birisi. Ben inanıyorum ki buradan ayrılan öğrencilerimiz ne kadar zaman geçerse geçsin tekrar Dalaman’a gelmek isteyecektir. Bizim görevimiz okuma için Dalaman’ı seçmiş çocuklarımıza burada bulundukları zaman zarfında yardımcı olmak. Onların ilçemizden iyi duygular ile ayrılmalarını sağlamaktır. Okul yönetimimize öğrencilerimiz ile bizlerin buluşmasını sağlayan bu etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.