Sarımsak İksiri ve Kanser Önleyici Karışım

Bu haber, yazar Eda Selda Şahin'in 'Allı Turnam 1' adlı kitabından bölümler içerir...Dr. Çağatay‘dan SARIMSAK İKSİRİ –İLAÇTopraktan yeni sökülmüş 40 diş sarımsak (orijinal köy sarımsağı ) 2 litre limon suyu (7-8 kilo...

Sarımsak İksiri ve Kanser Önleyici Karışım

Bu haber, yazar Eda Selda Şahin'in 'Allı Turnam 1' adlı kitabından bölümler içerir...

Dr. Çağatay‘dan SARIMSAK İKSİRİ –İLAÇ

Topraktan yeni sökülmüş 40 diş sarımsak (orijinal köy sarımsağı ) 2 litre limon suyu (7-8 kilo limondan çıkıyor)(taze limondan çıkıyor)

Cam kavanoza doldurup, kırk diş sarımsağı içine atıyoruz... Diş olarak ya da rendeleyebilirsiniz.

Dışını siyah bir poşetle kapatıp, hiç ışık görmeyecek bir yerde bekletiyorsunuz. Kavanozun kapağını sıkı kapatıp…24 saat sonra, kavanozu ters çeviriyorsunuz ya da çalkalıyorsunuz.

40 gün sonra çürümüş gibi olacak çok ağır ve keskin olacak.

41. gün kullanılacak…

HER DERDE DEVA

Her gün düzenli, içilecek, aç karnına…

Yılda bir kez yapılacak,

Yarım çay bardağından fazlası tüketilmeyecek günde yarım çay bardağının yarısı içilebilir.

Faydası çok

Bir nevi keskin bir antibiyotiktir. Yarım bardaktan fazla içilirse tansiyon düşürür. Ölçüsü size kalmış. Her gün bir kaşık olabilir. Her şeye faydalıdır. Bir kavanozu tüketin, 2 yıl, 3 yıl hiçbir hastalık görmezsiniz. Ne grip olur, nede salgın hastalıklardan, ilaç gibi. İlaç yani. Kendinizi korursunuz. Var olan rahatsızlıklarınızı da tedavi eder .

Ekstra Tüyo: Salatalarını asla üzüm sirkesi olmadan tüketmeyin, çok faydalı.

Bu arada;

Yapılan birçok ilaçların içine sarımsak katıldığını biliyor musunuz?

Neredeyse satılan bütün ilaçların içinde sarımsak var..

Doğal vitamin deposu Sarımsak uzmanlar genç kalmak ve uzun yaşamak için sarımsağı öneriyor. Hastalıklardan uzak sağlıklı bir yaşamın ve ilerleyen yaşa rağmen gençlik dolu enerjinin kaynağı, bol vitamin ve bol hareket.

Stres, hava kirliliği, yağlı yiyecek ve sigaranın kanı zehirleyerek damarlarının tıkanmasına yol açtığını belirten bilim adamları, sağlıklı bir yaşam için B,E ve C vitaminleri içeren besinleri alınmasını ve bol bol yürüyüş yapılmasını öneriyor. Damarları su borusuna benzeten bilim adamları, kana karışan kolesterol moleküllerinin zamanla damarların daralmasına ve kalp krizi ile biten çeşitli hastalıklara yol açtığını vurguluyor. Atardamarların kireçlenmesine karşı bol sarımsak tüketilmesini öneren uzmanlar şöyle konuşuyor ”kandaki kolesterol” temizleyerek hücreleri sürekli genç tutan sarımsağı çiğ yiyebilir veya her yemeğe koyabilirsiniz.

KANSERİ ÖNLEYEN MÜTHİŞ ÜÇLÜ KARIŞIM

Amerikalı doktor, Carolyn Anderson, aşağıda sizler için paylaşacağımız tarifin kanseri önlediğini iddia ediyor. Bu basit tarif hemen hemen herkesin evinde bulunan 3 maddenin karışımı.

Dr. Anderson’a göre bu 3 madde Doğu Hindistan’da 2000 yılında bu yana kullanılmakta olan, son zamanlarda batılı tıp bilim adamları tarafından da onaylanmıştır. Dr. Anderson, bu 3 besin karıştırılıp her gün tüketildiği takdirde, kanser riskinin hemen hemen tamamen ortadan kalktığını, belirtmektedir.

Bu olağan üstü karışım, zerdeçal.

Zerdeçal’ın faydaları saymakla bitmez. Zerdeçal, vücutta enfeksiyonu ve iltihaplanmayı önleyen çok kuvvetli bir maddedir. Zerdeçalın, kolon, prostat, beyin ve göğüs kanseri başta olmak üzere bir çok kanser türünü önlediği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Yapılan araştırmalara göre, karabiber, zerdeçalın etkisi %200 oranında arttırmaktadır.

Kanseri önleyen karışımın tarifi çeyrek çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı zeytin yağı, çeyrek çay kaşığından az taze çekilmiş karabiber. Bu 3 maddeyi fincanda karıştırın. Karışımı sade ya da salatalarınıza, çorbalarınıza, yemeklerinize katarak tüketebilirsiniz. Eğer pişmiş yemeğe katacaksanız, sonuna ekleyin. Bu karışımı günde en az 3 kez tüketmelisiniz.

Dr. Anderson bu karışımın kanseri önlediği gibi, kötü huylu kanser hücrelerini de yok ettiğini belirtmektedir.

REÇETE:

• Çeyrek çay kaşığı zerdeçal

• Yarım çay kaşığı zeytinyağı

• Çeyrek çay kaşığından az taze çekilmiş karabiber

Devamı Yarın...

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.