Şampiyonlar İçin Kahvaltı Düzenlendi

Muğla İl Şampiyonu olan Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımının başarılı sporcuları kendileri için düzenlenen kahvaltıda biraraya gelirken, Menteşe Belediye Başkanı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü de şampiyon...

Şampiyonlar İçin Kahvaltı  Düzenlendi

Muğla İl Şampiyonu olan Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımının başarılı sporcuları kendileri için düzenlenen kahvaltıda biraraya gelirken, Menteşe Belediye Başkanı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü de şampiyon sporcuları yalnız bırakmadı.

Başarıdan başarıya koşmaya devam eden Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımı bilindiği gibi 2017 – 2018 Voleybol Sezonunu şampiyon olarak bitirmişlerdi. Başarıları ile taraftarlarının yüzünü güldüren şampiyon voleybol takımının başarılı sporcuları için özel olarak kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıda başarılı sporcuları Menteşe Belediye Başkanı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü de şampiyon sporcuları yalnız bırakmadı. Kahvaltı öncesinde kısa bir konuşma yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; kazanılan başarının bir ekip çalışması sonucu elde edildiğini belirtti. Başkan Gümüş kendilerini ve Menteşe İlçesi 'nde yaşayan voleybol severleri son derece mutlu eden bu başarıdan dolayı emeği geçen başta şampiyon sporcular ve antranörleri olmak üzere, takım çalışanlarına, , voleybol severlere ve takımın taraftarlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Gümüş ayrıca emniyet görevlilerinin gerek maçlarda aldıkları güvenlik tedbirlerinden gerek ise Menteşe Belediyesi Voleybol Takımının sporcu ve taraftarlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı emniyet görevlilerine teşekkür etti. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ın da maçlarda voleybol takımının sporcu, yönetici ve taraftarlarını yalnız bırakmadığını belirten Belediye Başkanı Gümüş, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'a takıma desteklerinden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.