Şampiyon’dan TEK Kolejine ziyaret

Balkan Taekwondo Birliği Tarafından organize edilen ve bu yıl ülkemizin ev sahipliğinde, Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Taekwondo Şampiyona’sına Kavaklıdere ilçesinden Milli Takım’a seçilerek Ülkemizi temsil eden sporcular...

Şampiyon’dan TEK Kolejine ziyaret

Balkan Taekwondo Birliği Tarafından organize edilen ve bu yıl ülkemizin ev sahipliğinde, Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Taekwondo Şampiyona’sına Kavaklıdere ilçesinden Milli Takım’a seçilerek Ülkemizi temsil eden sporcular Büşra Soy, Serpil Soy, antrenörleri Halil Özduran, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Bozyer ve Başkan Yardımcısı M. Hadi Dülger Teknoloji ve Kültür Okulları’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Teknoloji ve Kültür Okulları Genel Müdürü Celalettin Demirel ile Müdür Yardımcısı, aynı zamanda Taekwondo Antrenörü Uğur Göktaş’ın karşıladığı Milli Taekwondocular, verdikleri mücadeleleri anlatırken gurur dolu anlar yaşandı.

8 ülkeden 485 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonasında Türkiye Taekwondo Milli Takımımız, 46’sı altın, 23’ü gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 132 madalya ile birincilik sırasını aldı. Sırbistan’ın ikinciliği, Bosna Hersek’in de üçüncülüğü elde ettiği müsabakalar ülkemiz adına gurur oldu.

Bu Milli Başarıda, Milli takımımız adına yarışan Büşra Soy Balkan Beşincisi olurken, Serpil Soy’da Birinci olarak, Balkan Şampiyonu ünvanını aldı.

Ziyaret sırasında konuşan Genel Müdür Demirel; “Menteşe’de adeta Taekwondo merkezi haline gelen Teknoloji ve Kültür Okulları’nda bu branş, öğrenci ve aileler tarafından çok sevildi. Her kadememizde en sevilen spor branşları arasında yerini aldı. Taekwondo’nun, öğrencilerin akademik başarılarına olumlu yansımalarına da şahit olmak kurumumuz adına ayrı bir güzellik oluyor. Sizler gibi Milli Sporcularımızın da ilimizden çıkması bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu, sizleri tanımaktan onur duyduk.” Şeklinde konuştuktan sonra, okulun Taekwondo salonunda anı hediyeleri verdi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.