Şampiyondan Polis Amca Kütüphanesi destek

Bartın ‘ın olduğu kadar tüm Türkiye ‘nin gururu olan Şampiyon Milli Boksör Şennur Demir ve Milli Boks Antranörü Muhammet Ali Kolu ‘dan Muğla İlinde teşhir edilmekte olan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destek geldi.Bilindiği...

Şampiyondan Polis Amca Kütüphanesi destek

Bartın ‘ın olduğu kadar tüm Türkiye ‘nin gururu olan Şampiyon Milli Boksör Şennur Demir ve Milli Boks Antranörü Muhammet Ali Kolu ‘dan Muğla İlinde teşhir edilmekte olan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destek geldi.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine başlanılmıştı. Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amacıyla Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilecek olanPolis Amca isimli çocuk kütüphanesine destekler de gelmeye başlandı. Kütüphaneye geçtiğimiz günlerde ilk kitap Menteşe İlçesinin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner YILDIZ tarafından hediye edilmişti. Bu kez de Bartın ‘ın olduğu kadar tüm Türkiye ‘nin gururu olan Şampiyon Milli Boksör Şennur Demir ve Milli Boks Antranörü Muhammet Ali Kolu kütüphaneye kitap hediye edildi. Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerle vatandaşların takdirini toplayan Şampiyon Milli Boksör Şennur Demir ve Milli Boks Antranörü Muhammet Ali Kolu gençlerin boks sporunu sevmeleri konusunda gösterdikleri üstün gayretleri ve çabalarıyla da büyük takdir topluyorlar.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.