SAHAYA KÖPEK İLE ÇIKTILAR

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in Başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlik spor’un oyuncuları sahaya köpek ile çıkarak sokak hayvanlarının zehirlenmemesi için pankart açtı.Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden...

SAHAYA KÖPEK İLE ÇIKTILAR

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in Başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlik spor’un oyuncuları sahaya köpek ile çıkarak sokak hayvanlarının zehirlenmemesi için pankart açtı.

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Gümüşlük Gençlikspor, Bodrum Göltürkbüküsporla oynayacağı maça zehirlenmekten son anda kurtulan “Tom” adlı köpek sahaya çıktı ile çıktı. Sporcular ise sahaya ellerinde “Bizi zehirlemeyin Gümüşlük’ün canı yanmasın" yazılı pankart açtı.

Gümüşlük Gençlikspor Bodrum’un bir başka mahallesinden Bodrum Göltürkbüküsporla karşı karşıya geldi. Maç öncesi açtıkları pankart ile iki tarafın taraftarlarından büyük alkış aldı.

Gümüşlükspor Basın Sözcüsü Akif Kurtuluş Gümüşlükte 5 yıldır köpeklerin zehirlendiğini söyleyerek “Onların da en az bizim kadar Gümüşlüklü olduğunu düşünüyoruz. Onlarında yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Taraftarlar tarafından çok ilgi gördü. Gümüşlükspor bu ve benzeri sosyal sorumluluk projelerinde yerini alacaktır. Biz sokak hayvanlarını olmadan burada yaşamak istemiyoruz” dedi

Öte yandan Gümüşlük Gençlikspor ile Bodrum Göltürkbüküspor arasında oynanan maçta 2 - 0 ev sahibi takımı olan Gümüşlük gençlikspor yendi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.