Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ protokol kapsamında düzenlenen ödül töreni Muğla Valisi...

Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ protokol kapsamında düzenlenen ödül töreni Muğla Valisi Amir Çiçek’in de katılımı ile gerçekleşti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Muğla Yeşilay Şube Başkanı Şadi Pirci, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlde okullar arası düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Vali Çiçek, özellikle madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımı konu alan bu yarışmanın anlamlı olduğunu belirtti.

Öğrencilere hitaben konuşan Vali Çiçek, “ Bizler sizleri seviyoruz. Sevdiğimiz içinde sizlere güzel şeyler aşılamak ve vermek için çalışıyoruz. Okulda öğretmenleriniz, evde anne ve babanız, çarşıda ise amcanız, teyzeniz sizlere iyi birer örnek olmak için çalışıyor. Sizler de bunun bilincinde olun. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Bir defa kullanmayla bir şey olmaz demeyin. Bir şey bin şey getirir” dedi.

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci ise, Yeşilay Şubesi olarak Muğla’da etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımı konu alan görsel ve edebi kategoride gerçekleştirilen yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında birinci olan öğrencilere ödülleri, Vali Çiçek ve protokol tarafından verildi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.