Saatcı’dan öğrencilere anlamlı hediye

Eğitim öğretim yılı başlaması dolayısıyla Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Veli Akçay ve beraberinde bir grup minik öğrenci Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı, öğretmen...

Saatcı’dan öğrencilere anlamlı hediye

Eğitim öğretim yılı başlaması dolayısıyla Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Veli Akçay ve beraberinde bir grup minik öğrenci Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı, öğretmen ve öğrencilere sağlıklı ve huzurlu bir dönem dilerken, kendisini ziyaret eden minik öğrencilere de kitap hediye etti.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Saatcı yaptığı değerlendirmede, “Okula başlayan tüm çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir eğitim dönemi temenni ediyorum. İnşallah çocuklarımız başarılı olsun. Eğitim camiasının sıkıntılarını birebir bilen birisiyim. 15 yıldır belediye başkanıyım ve tüm okulların problemleri var. Problemsiz bir okul yoktur. Belki yeni yapılan kampüs alanındaki okullarda çok az sıkıntı vardır. Daha yeni yedi bin beş yüz, sekiz bin kadar okul müdürü de görevden alındı. Bu kadar sıkıntılı ortam içerisinde geleceğimize şekil verecek olan öğretmen arkadaşlarımıza da sağlıklı ve huzurlu çalışacakları bir ortam hazırlanmalıdır. Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasıyla birlikte çocuklarımıza da başarılar diliyorum” dedi. Saatcı kendisini ziyaret eden öğrencilere kitap hediye etti.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.