Saatcı’dan Liman Başkanına ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Göcek Liman Başkanlığı görevine atanan Eser Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ziyaretin ardından Göcek’te mesai yaptı.Göreve gelmesiyle Başkan Saatcı’yı...

Saatcı’dan Liman Başkanına ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Göcek Liman Başkanlığı görevine atanan Eser Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ziyaretin ardından Göcek’te mesai yaptı.

Göreve gelmesiyle Başkan Saatcı’yı ziyaret eden Keskin’e iadeyi ziyaret gerçekleştiren Başkan Behçet Saatcı, “Göcek belediyemize gelerek bizlere ziyarette bulunmuştu. Biz de kendisine başarılar dilemek için ziyarette bulunuyoruz. Göcek denizciler açısından hem varış noktası hem kalkış noktası. Çok önemli bir liman. Rahmetli Özal’ın sayesinde marka değeri yükselen, yükselmeye de devam eden bir limanımız. Eser kardeşime kolaylıklar diliyorum. Liman başkanlarımızla ama Fethiye’de, ama Göcek’te hep iç içe çalışıyoruz.  Koordineli bir şekilde çalışıp, bizden hizmet bekleyen sektöre en iyi işleri yapmak için gayret gösteriyoruz. İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Saatcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Göcek Liman Başkanı Eser Keskin ise, “Göcek turizm ve liman açısından ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Personelle olan sıkıntılarımız var. Bakan beyin danışmanlarıyla görüştük. İnşallah bu konu da çözülecek” dedi.

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.