Saatcı’dan DP’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanlığı’na 4’üncü kez seçilen Behçet Saatcı, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Saatcı; “Artık söz devri bitti, iş devri başladı” dedi.Fethiye Belediye Başkanı...

Saatcı’dan DP’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanlığı’na 4’üncü kez seçilen Behçet Saatcı, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Saatcı; “Artık söz devri bitti, iş devri başladı” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. DP Muğla İl Başkanı Zekai Alper, DP Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı ve partililerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

DP İl Başkanlığını ziyaret ediyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “ DP bize kucak açtı. Bizde onu seçtik. Yokuşu çıkmaya talip olduk. Bu yokuşu çıktığımızda da keyifli bir sonuç elde ettik. Bu anlamda ilk günden itibaren bugüne kadar Sayın Genel Başkandan başlamak üzere il başkanına, il yöneticilerine ve Fethiye İlçe Başkanına teşekkürü bir borç biliyorum. Hep beraber yola çıkmıştık. Allah da utandırmadı. Bu anlamda Fethiyelilere de teşekkür ediyorum. Gerçekten Fethiyeliler Baba dağı ve Toroslar gibi dimdik durarak daha çok hizmeti ve duruşu baz alan bir oy tercihinde bulundular. Bu saatten sonra artık söz devri bitti, iş devri başladı” dedi.

Ziyaretleri için Saatcı’yı teşekkür eden DP Muğla İl Başkanı Zekai Alper; “ Her zaman olduğu gibi önümüzdeki günlerde de Behçet Başkanımızla uyum içinde olarak Fethiye ve Muğla için yararlı işlere imza atacağımıza eminim. Bu uyumumuz tüm Muğla’ya tüm siyasete örnek olur. Hiç kimsenin aramıza girmesini izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.