Saatcı tüm başkanlara örnek olsun”

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Seçildiği günden itibaren Akdeniz’deki tüm belediyeleri ziyaret ettiğini ifade eden Birlik Başkanı Hakan Tütüncü,...

Saatcı tüm başkanlara örnek olsun”

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Seçildiği günden itibaren Akdeniz’deki tüm belediyeleri ziyaret ettiğini ifade eden Birlik Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Behçet Saatcı’nın 3 dönemdir sürdürdüğü başarılı çalışmaların tüm belediye başkanlarına örnek olması gerektiğini vurguladı. Başkan Saatcı’nın belediyecilikle ilgili tecrübelerinden yararlanmak istediklerini de söyleyen Tütüncü, “Birlik vasıtasıyla yeni seçilen belediye başkanlarına Saatcı’nın tecrübelerini aktaracağız” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin hizmetlerini takip ettiklerini ifade eden ABB Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz görevi devraldıktan sonra toplam 53 belediyemizi, tüm belediye başkanlarımızı makamında ziyaret ettik. Hem fikir alışverişi hem de gelecek yıllarda yapacaklarımızla alakalı görüşmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şuan itibariyle 53 belediye arasında 7 belediye kaldı. Diğerlerinin tamamını ziyaret ettik. Fethiye Antalya’ya uzak bir belediye olsa da gönüllerimiz her zaman bir. Başkanımın başarılı belediyeciliği belediye başkanlarına büyük bir örnektir. Kazanımlarınız ve tecrübeleriniz özellikle yeni belediye başkanı seçilen arkadaşlara ışık tutacaktır. Tabi ki hayatta en zor kazanılan şey tecrübe. Başkanımızın tecrübelerini birliğimiz vasıtasıyla yeni belediye başkanlarıyla paylaşılması konusunda önemli çalışmalar yapacağız. Parti farkı olmaksızın tüm belediye başkanlarımızla birlik beraberlik içerisinde olmayı sürdüreceğiz. Hizmetin partisi olmaz” diye konuştu.

“Belediye Başkanlarının parti rozeti olmaz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Başkanı Hakan Tütüncü’nün samimi ifadelerine teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Ben öncelikle bir teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle yüz yüze gelmeden, biz Akdeniz Belediyeler Birliği’ne bir talepte bulunmuştuk.  Eksik olmasın, konuyla ilgili Antalya’ya bir toplantı düzenlemişlerdi. En azından sıkıntılarımızı ve dertlerimizi kamuoyuyla paylaşma şansı bulduk. Çok güzel ifadeler kullandı. Belediye başkanlarının parti rozeti olmaması konusunda bende Hakan başkanla aynı görüşteyim. Gayemiz sorumlu olduğumuz insanlarımıza eksiksiz, kusursuz hizmet yapabilmektir. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin bizlere verdiği güçle, destekle sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız. Kendilerinin yapmış olduğu ziyaretten çok memnun kaldım. Çünkü istişare ve karşılıklı sohbet birçok problemin ortadan kalkmasına vesile oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.