Saatcı iftarlarını halkla birlikte açıyor

Fethiye Belediyesi gezici iftar çadırı, belde ve köylerde hizmet vermeye başladı. Her gün iftarda farklı bir mahallede vatandaşlara iftar yemeği veren Fethiye Belediyesi'ne ait gezici iftar çadır, Kayaköy’de vatandaşlarla buluştu.Fethiye...

Saatcı iftarlarını halkla birlikte açıyor

Fethiye Belediyesi gezici iftar çadırı, belde ve köylerde hizmet vermeye başladı. Her gün iftarda farklı bir mahallede vatandaşlara iftar yemeği veren Fethiye Belediyesi'ne ait gezici iftar çadır, Kayaköy’de vatandaşlarla buluştu.

Fethiye Belediyesi tarafından Belde ve köylerin her gün birinde kurulacak olan gezici iftar çadırlarının ilki, Kayaköy'de kuruldu. İftara Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşi Nesrin Saatcı ve oğlu Ahmet Saatcı ile birlikte katılırken,belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de Kayaköy'de vatandaşlarla birlikteydi.

Kayalıların Ramazan'ını tebrik eden Başkan Saatcı, "Bu birlikteliği gelenek haline getirdik. Mümkün olduğu kadar her belde ve köylerimizdeki iftar çadırlarımıza katılmaya gayret gösteriyoruz. Bugün Kayaköy'ümüzdeyiz. Kayaköy'ün havası bile insana yetiyor. Burada Fethiye'den gelen misafirlerle ve Kayalılarla iftar açtık. Allah herkesin oruçlarını kabul etsin. Ramazan, birlikteliğin, kardeşliğin, bir arada olmanın tezahürüdür. Bu beraberliğin ülkemizin her yöresinde her ilinde her ilçesinde olması en büyük dileğimizdir. Soframıza katılan herkese, bize bu yemekleri hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.