Saatcı: Fethiye, Türkiye’ye örnek olmalı

Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Fethiyespor taraftar derneklerini ikinci kez yemekte bir araya getirdi. Yemekte konuşan Başkan Saatcı, “Bizim şuan yapmış olduğumuz bu...

Saatcı: Fethiye, Türkiye’ye örnek olmalı

Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Fethiyespor taraftar derneklerini ikinci kez yemekte bir araya getirdi. Yemekte konuşan Başkan Saatcı, “Bizim şuan yapmış olduğumuz bu paylaşıma bütün ülkenin ihtiyacı var. Ortak akla, paylaşmaya, hoşgörüye, farklılıklara saygı duymaya ihtiyacımız var” dedi. Başkan Saatcı ayrıca Fethiye’de her zaman birinci önceliğin Fethiyespor olduğuna dikkat çekerek, “Buradaki herkes önce ne Galatasaraylı, ne Fenerli, ne de Beşiktaşlıdır. Önce Fethiyesporluyuz” diye konuştu.

Fethiyespor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftar dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte, renkli görüntüler ortaya çıktı. Yemek masasında bir arada oturmayı tercih eden taraftar dernek yöneticileri, sık sık sohbet ettiler. Yemek öncesinde bir değerlendirme yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Ben Türkiye’de böyle çalışmalar yapıldığına, böyle organizasyonlar yapıldığına inanmıyorum. Burada samimiyet var ben bunu çok net gördüm. Eksik olmayın Fenerbahçeli Taraftarların Dernek binası açılışına da hiç renk ayrımı gözetmeksizin geldiniz. Orada da görmüştüm. Aynı şeyleri tekrar edeceğim arkadaşlar ama bizim buna ihtiyacımız var. Bizim şuan yapmış olduğumuz bu paylaşıma bütün ülkenin ihtiyacı var. Ortak akla, paylaşmaya, hoşgörüye, farklılıklara saygı duymaya ihtiyacımız var. İnşallah Fethiye’mizde başlayan bu hava, bütün ülkemize de bir zincirin halkaları gibi sirayet eder. “dedi.

“Üst kimliğimiz Fethiyespor’dur”

Başkan Saatcı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sosyal projelere destek vererek, daha fazla adımızı ve birlikteliğimizi öne çıkaracağız. Bir de bana müjdeli bir haber verdiler. Fethiye’de Taraftarlar Derneği’nin üst birliği oluşturulacakmış. Bunlar çok güzel şeyler. Bu anlamda 4 takımımızın, tabi üst kimlik Fethiyespor olmak üzere Taraftarlar Derneği Başkanlarına teşekkür ediyorum.”

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları da Başkan Saatcı’ya teşekkür ederek, “Burada en büyük faktör Fethiye’de her şeyin öncülüğünü yapan Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’dır. Biz böyle bir araya gelebiliyorsak bu sizin öncülüğünüzde oluyor. Gerçekten burada sizin katkınız emeğiniz unutulamaz” diye konuştu.

Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Cihan Ünal da, “Sizin varlığınız bizim için çok değerli. Birçok şeye öncülük ediyorsunuz. Evet üst kimliğimiz Fethiyespor. Bunu hiçbir zaman da unutmadan devam edeceğiz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Tolga Yuluk ise, “Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Türkiye’nin en büyük takımları. Bu tartışılmaz ama bizim için esas olan Fethiyespor. Biz buranın çocuğuyuz, burada doğduk. Ama Fethiyespor için çalışalım. Elimizden geleni yapalım. Sonra kişinin tercihi hangisiyse onu seçsin.” Diye konuştu.

Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emre Arıkan da, “Türkiye’yi bu oda olarak düşünürsek, duvarda bayraklarımız asılı. Bu çok güzel bir kardeşlik. Bu duvardan bir rengi alsak ahenk de bozuluyor, dostluk kardeşlik de bozuluyor. Öncelikle hepimiz ezeli dostuz. Bunda hemfikiriz. Bu tartışılmaz bir şey. İnşallah 1960’lardaki 1970’lerdeki görüntüyü tekrar getirebilirsek Türkiye’ye daha iyi olur. Bu zor günlerde başkanımızın katkısı çok önemli. Fethiye bunun için çok güzel bir bölge. Çok güzel projeler üreteceğiz. Tüm Türkiye’ye Fethiye’den güneşi doğuracağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.