Saatcı: Aramıza sigara kağıdı bile giremez

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Taksiciler Kooperatifi Başkanlığı görevine seçilen Çağdaş Kocayiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan taksiciler yaz sezonunun geçtiğimiz yıllara göre...

Saatcı: Aramıza sigara kağıdı bile giremez

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Taksiciler Kooperatifi Başkanlığı görevine seçilen Çağdaş Kocayiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan taksiciler yaz sezonunun geçtiğimiz yıllara göre güzel geçtiğini söylerken, Fethiye Belediyesi ile işbirliklerinin süreceğinin altını çizdiler.

İadeyi ziyarete Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Sorumlusu Fikret Kaynak katıldı. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan SAatcı, “Tüm taksici arkadaşlarımıza selam ve saygılarımızı iletiyoruz. Çocukluk arkadaşım Derya Koreli ile kurmuş olduğumuz çok sıkı sağlıklı ve seviyeli ilişkinin şuan ki Başkan Kocayiğit ile devam ediyor olmasından mutluluk duyuyoruz. İnşallah tekerinize taş değmesin. Kazasız, belasız ailenizin rızkını kazanmanızı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Taksiciler Kooperatifi Başkanı Çağdaş Kocayiğit, “Sizin ifadenizle aramıza sigara kağıdı bile giremez. Sigara kağıdını geçin, hava boşluğu bile giremez. Her türlü birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Çok iyi bir sezon geçirdik. Fethiye Belediyesi’nden bu sezonda da büyük destekler gördük. Ne zaman arasak, sorunumuz çözüldü. Ufak tefek sorunlar var. Ancak bu sıkıntılar Fethiye Belediyesi’nin yetkisinde değil. Nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.