Rektörler Girdev Yaylasında buluştu

Geçtiğimiz günlerde Girdev yaylasına ziyarette bulunan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken bu kez rektörleri Girdev yaylasında buluşturdu.Girdev Yaylası’nın mevcut doğal ve kültürel peyzajının akademisyenler tarafından araştırılması...

Rektörler Girdev Yaylasında buluştu

Geçtiğimiz günlerde Girdev yaylasına ziyarette bulunan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken bu kez rektörleri Girdev yaylasında buluşturdu.

Girdev Yaylası’nın mevcut doğal ve kültürel peyzajının akademisyenler tarafından araştırılması ve kayıt altına alınarak gelecek kuşaklara güvenle aktarılmasının sağlanması amacıyla Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’in davetiyle Girdev Yaylası’nda  bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi, Tlos Antik Kenti Kazıları Başkanı Prof. Dr. Taner Korkut ve Seki Bilim Kültür Meclisi Modrotörü Sabri Yılamaz katıldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda Girdev Yaylası’nın tanıtımına yönelik çalışmalarla ilgili bir yol haritası oluşturuldu ve her iki üniversitenin rektörleri yapılacak akademik araştırmalara destek vereceklerini bildirdiler.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.