Rayif Baş güven tazeledi

Yatağan Demokrat Parti 12. Olağan İlçe Kongresi, Yatağan Belediyesi  Çok amaçlı Toplantı Salonunda yapıldı.  Tek liste gidilen seçimde mevcut başkan Rayif Baş yeniden İlçe Başkanı seçildi.Divan Başkanlığını...

Rayif Baş güven tazeledi

Yatağan Demokrat Parti 12. Olağan İlçe Kongresi, Yatağan Belediyesi  Çok amaçlı Toplantı Salonunda yapıldı.  Tek liste gidilen seçimde mevcut başkan Rayif Baş yeniden İlçe Başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını Eski Milletvekili İrfettin Akar’ın yaptığı kongreye, İl Başkanı İsmet Köse,   İlçe başkanları partililer, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık,  AK Parti, CHP, MHP, İlçe Başkanları ve  yöneticileri,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Eski Milletvekili İrfettin Akar; “1946 yılında kurulan DP Ülkemize çok önemli hizmetler sunmuştur.  İnandığımız yolda devam ediyoruz.  Ben bir köylü çocuğu olarak partimde her türlü görev aldım. Muğla’da siyaset yapmak çok zordur çünkü Muğla düz bir alan değil dağlık taşlıktır,  çok emek ister.  Ama inandığı yolda devam eden gemiyi terk etmeyen sizlere Yatağan İlçe teşkilatına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kongrede yaptığı konuşmasında AK Parti İktidarını eleştiren eski İl Başkanı Enver Kansu; “Şu an ülkede korku imparatorluğu var. Başkanlık dayatması var. Demokrasi ve özgürlük yok.”şeklinde konuştu.

İl Başkanı İsmet Köse de yaptığı konuşmada, partinin mutlaka bir gün atılım yapacağını belirterek; “Eski başarılara ihtiyacımız var, Ben katılanlara İlçe teşkilatına çok teşekkür ediyor Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Faaliyet ve çalışma raporlarının okunup aklanmasından sonra yapılan seçimde, 10 asil 10 yedek yönetim, 7 asil 7 yedek disiplin kurulu, 19 İl delegesi ve 19 yedek il delegesi seçildi.

Rayif Baş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  İsmet Lülecioğlu, Kader Karayiğit, Oğuzhan Cinaz, Ali Osman Yaran, Yaşar Köse, Mustafa Erdoğan, Şükrü Çoban, Yaşar Özdemir, Olcay Kaya, Zeynel Şener.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.