Ramazan Şenlikleri’ne yoğun ilgi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri Menteşe’nin farklı noktalarında devam ediyor. Hafta sonu Düğerek ve Yenice Mahallelerinde gerçekleştirilen Ramazan Eğlencelerine, çocukların yanı sıra vatandaşlarda...

Ramazan Şenlikleri’ne yoğun ilgi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri Menteşe’nin farklı noktalarında devam ediyor. Hafta sonu Düğerek ve Yenice Mahallelerinde gerçekleştirilen Ramazan Eğlencelerine, çocukların yanı sıra vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Çocukların gönüllerince eğlendiği Ramazan Şenliğinde, Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Semazen, Ateş Dansları, Osmanlı Macunu ve Çocuk Oyunları büyük beğeni topladı. Ailelerin de beğenerek izlediği Ramazan eğlencesi, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şenliklere gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Ramazan Ayı boyunca Menteşe’nin farklı noktalarında eğlence düzenledik. Şenliklere olan ilgi oldukça yoğundu. Vatandaşlarımız bilhassa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Şenlikler ile geleneklerimizi yaşatıp, çocuklarımıza aktarma fırsatı bulduk. Ayrıca onları biraz da olsa bilgisayar başından alarak, burada eğlenmelerini sağladık” dedi.

Düğerek ve Yenice Mahallerinde düzenlenen Ramazan Şenliklerine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP 23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, Menteşe Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.