“Raflarınızda Milas Zeytinyağı olsun”

Dededen toruna üçüncü kuşaktan aynı geleneği sürdüren Helvacıoğlu'nun yeni mağazasını ziyaret eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Raflarınızda coğrafi işaretli Milas zeytinyağı...

“Raflarınızda Milas Zeytinyağı olsun”

Dededen toruna üçüncü kuşaktan aynı geleneği sürdüren Helvacıoğlu'nun yeni mağazasını ziyaret eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Raflarınızda coğrafi işaretli Milas zeytinyağı da olsun" dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, üyelerinin oda çalışmaları hakkındaki görüş, düşünce, öneri ve eleştirilerini dinlemek üzere üyelerine ziyaretleri sürdürüyor. MİTSO Yönetimi, dededen toruna bir aile geleneğini yaşatan Helvacıoğlu Kurukahve ve Kuruyemiş işletmesinin Cumhuriyet Caddesindeki yeni mağazalarını ziyaret ederek işletmenin üçüncü kuşaktan sahibi olan Uğur Helvacıoğlu'nu kutladılar ve başarılar dilediler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Helvacıoğlu'dan raflarında coğrafi işaretli Milas zeytinyağının da olmasını istedi.

MİTSO yöneticilerinin ziyaret ettiği Helvacıoğlu Kurukahve ve Kuruyemiş işletmesinin sahibi Uğur Helvacıoğlu, aynı işi sürdürmekte olan baba Hasan Helvacıoğlu ve aynı işten emekli olan Ferhat Helvacıoğlu ile görüşen MİTSO yöneticileri oda çalışmaları anlattılar ve işyeri sahiplerinden oda çalışmalarıyla ilgili görüş, düşünce, öneri ve eleştirilerini sordular.

Helvacıoğlu markasının üçüncü kuşaktan temsilcisi olan Uğur Helvacıoğlu, kendilerini ziyaret ederek kutlayan MİTSO yöneticilerine teşekkür etti. Helvacıoğlu, MİTSO'nun özellikle Milas zeytinyağına coğrafi işaret almasının çok büyük bir başarı olduğunu belirterek "Bunu başardığınız için size teşekkür ederiz. Sonuçta Milas'ın zeytinyağının değerini bulması, herkese kazanç olarak yansıyacaktır" dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Helvacıoğlu'nu yeni mağazaları nedeniyle kutlayarak "Siz geleneksel olarak pazarlamanızı sürdürüyorsunuz. Fakat raflarınızda coğrafi işaretli, markalı Milas zeytinyağı da olsun. Çünkü Milas'a dışarıdan gelenler çarşı içinde kaliteli Milas zeytinyağı alacak yer bulamıyorlar. Dışarıdan Milas'a gelenler için coğrafi işaretli Milas zeytinyağı kolay ulaşılabilir olmalıdır. Bunu sizler yapabilirsiniz. Tüketiciyle kaliteli Milas zeytinyağını buluşturamazsak coğrafi işaretin bir anlamı kalmaz" diye konuştu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.