Port Poseidon Muğla’nın hedefi: İlk 10

Türkiye'nin ilk ve bölgenin lüks yaşam hizmetinin 12 ay boyunca hüküm süreceği tek proje olan Port Poseidon Muğla, 150 milyon dolar yatırım değerine sahip. Dünyada ilk 10 proje arasına girmeyi hedefleyen Port Poseidon'a yabancı...

Port Poseidon Muğla’nın hedefi: İlk 10

Türkiye'nin ilk ve bölgenin lüks yaşam hizmetinin 12 ay boyunca hüküm süreceği tek proje olan Port Poseidon Muğla, 150 milyon dolar yatırım değerine sahip. Dünyada ilk 10 proje arasına girmeyi hedefleyen Port Poseidon'a yabancı yatırımcılar büyük ilgi gösterdi. Projeden ev alanlar arasında Azerbaycan Büyükelçiliği çalışanları, Tunuslu işadamları, Dubaili emlakçılar, Rus işadamları ve Amerikalılar bulunuyor. Projenin içinde yer alan 113 odalı suit marina oteli için Ramada Otelleri ile anlaşıldı. Otelin bütün odaları suit tarzında tasarlanacak. Ayrıca otelin denizaltı odaları olacak. 

Port Poseidon projesinde dairelerin 5 bin ila 8 bin dolardan, villaların 9 bin 500 ila 13 bin dolardan, yat bağlama ruhsatlı 5+1 tipindeki kanal evlerin ise 15 bin ila 20 bin dolardan kiracı bulması bekleniyor. Projede konutlar3 farklı mimari tasarımla döşenecek.

2009 yılında ruhsatları çıkan İngiliz ortaklarıyla yollarını ayıran Ado Enerji, projenin tamamını devir almış. Ancak firma, enerji yatırımlarına ağırlık vermiş. 2014 yılının Temmuz ayında Dev Yapı Mühendislik ile projenin devri konusunda görüşmeye başlamış. Devir işlemlerinden sonra Port Kazıklı projesinin adı, Port Poseidon Muğla olarak değiştirilmiş. Projenin inşaat yapım işlerini de Sofaline Mobilya İnşaat üstlendi.

Ödeme Seçenekleri

Post Poseidon projesinde peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planına göre; yüzde 25 peşinatla 36 ay vade uygulanıyor. Projede dolar kuru 2,20 TL'de sabitlendi.

Proje Hakkında

Muğla Milas'ta Kazıklı Koyu'nda inşa edilen Port Poseidon projesi 114 adet 5+1 tipindeki kanal evleri, 154 adet 4+1 tipinde villa, 66 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki dairelerden oluşuyor. Projede 113 odalı suit marina oteli ve 11 adet mağazalı çarşı yer alıyor. Projede evlere Asopos, Aiolos, Triton, Theseus, Pelias, Panionium, Nelius, Talina adları verildi.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.