Polis Haftası Yatağan’da kutlandı

Polis teşkilatının Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Belediye Başkanı H.Haşmet Işık’ın da katıldığı Anıt önündeki tören ve Kaymakam ziyaretiyle sona erdi.Polis teşkilatının...

Polis Haftası Yatağan’da kutlandı

Polis teşkilatının Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Belediye Başkanı H.Haşmet Işık’ın da katıldığı Anıt önündeki tören ve Kaymakam ziyaretiyle sona erdi.

Polis teşkilatının Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde sade törenlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Yatağan Yeni Mahalle Camide Cami imamı Üzeyir Yıldırım ve Müezzin Olcay Kuzgun tarafından Şehit Polisler için Mevlit okutuldu. Cemaate piskivi lokum ikramı yapıldı. Camiye gelen Yatağan Emniyet Müdürü ve polisler Cemaate ikram yapılırken yakından ilgilendi.

Daha sonra, Yatağan Emniyet Müdürü ve polisler Cuma namazı sonrası Şehit Polis Adil Alsan’ın mezarını ziyaret edip çiçek bıraktılar dua ettiler. Bu ziyarete Şehit Polis Adil Alsan’ın ailesi de katıldı.

Etkinlikler kapsamında, 10 Nisan Salı günü Atatürk anıtına Çelenk sunulup saygı duruşu yapıldı. İstiklal marşı okundu. Yatağan Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi amirliği önünde tebrikler kabul edildi. Törenler Emniyet Müdürü Ahmet Bilgiç ve polislerin Yatağan kaymakamı Hayrettin Çiçek’i ziyaretiyle sona erdi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.